Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

Vysavač ETA Verto Li-ion 3442 90000

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží

Zdroj energie: aku (Li-ion) Vysávání: mokré; suché Doba provozu (min): 15 Držák na stěnu: ANO Provedení výrobku: bílá barva, fialová barva Ruční vysavač ETA Verto bude vaší pravou rukou při úklidu drobných nečistot na podlahách, kobercích i čalouněném nábytku. Nezaskočí ho drobky, chlupy, loužičky ani těžko přístupná místa. Skoncujte se špínou ručně a stručně Díky kvalitnímu 10,8 V Li-ion akumulátoru vám tento příruční pomocník dopřeje až 15 minut vysávání, a to ne jen tak ledajakého – 3. generace cyklónového vysávání vás překvapí svou efektivitou a rychlostí, se kterou nečistoty zmizí v útrobách vysavače. O účinnou filtraci se pak postará kvalitní HEPA filtr. Díky ergonomické rukojeti, malým rozměrům a nízké hmotnosti vysavače je navíc manipulace s ním velmi pohodlná. Neplačte nad rozlitým mlékem Ruční vysavač ETA Verto Li-ion si poradí se suchým i mokrým vysáváním. Prach a drobky pohltí stejně dobře jako loužičku vody nebo rozlité mléko. Obojí putuje do nádobky, která pojme až 500 ml prachu nebo 120 ml tekutin. Příslušenství Spolu s ručním vysavačem ETA Verto Li-ion obdržíte také štěrbinovou hubici pro vysávání v těžko přístupných místech a kartáček šetrný k textiliím a čalouněnému nábytku. Přiložená gumová stěrka pak usnadní úklid rozlitých loužiček. Nechybí ani nástěnný držák, ve kterém se vysavač zároveň nabíjí. Nabíjení trvá přibližně 5 hodin a je doprovázeno světelnou signalizací. Prodlužka záruky Záruku na motor vysavače ETA Verto Li-ion vám zdarma prodloužíme na 3 roky – stačí vyplnit registrační formulář. Bezplatnou službu Prodlužka záruky si registrujte ZDE. Ruční vysavač * Bezkabelový provoz na akumulátor 10,8 V Li-ion * Optimální výdrž akumulátoru až 15 minut * Moderní a elegantní design * Vhodný na suché i mokré vysávání * 3. generace cyklónového vysávání * Dobíjení přes síťový adaptér * Doba nabíjení cca 5 hod. * Transparentní nádoba na prach s objemem 500 ml prachu / 120 ml tekutin * Kvalitní HEPA filtr * Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlné používání * Světelná signalizace nabíjení * Malé rozměry umožňují snadné skladování * Velmi lehký pro pohodlnou manipulaci * Jednoduché a komfortní ovládání Příslušenství součástí balení: * Štěrbinová hubice - je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.) * Kartáček s jemnými štětinkami pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech). * Gumový nástavec na vodu (stěrka) * Nástěnný držák pro nabíjení a praktické uskladnění vysavače DOKOUPITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ * HEPA filtr ETA 044200051 * Mikrofiltr ETA 044200050 Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 1.420 Výška (cm): 43.00 Šířka (cm): 16.00 Hloubka (cm): 14.50 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 1.810 Výška (cm): 16.50 Šířka (cm): 44.00 Hloubka (cm): 17.50 EAN: 8590393303489 Záruční doba: 24 měsíců Ruční vysavač pro suché i mokré vysávání s kvalitním HEPA filtrem a Li-ion akumulátorem 10,8 V s výdrží až 15 minut.

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.