Váš nákupní košík je prázdný.

DOPRAVA ZDARMA
Novinka

ETA 3400 90000

Tyčový vysavač s velmi výkonným motorem 150 W, dobou provozu až 90 min., cyklokovým systémem vysávání a rotačním turbokartáčem.

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Upřesňující parametry

Objem sáčku/nádoby: 1.0 l
Napětí: 40.0 V
Doba vysávání: 90 Min
Doba nabíjení: 300 Min
2v1: Ne
Mokré sání: Ne
Hmotnost: 4.00 kg
Výrobce: ETA

Popis zboží

Vysávejte s radostí

Potrpíte si denně na čistých podlahách? S velmi výkonným tyčovým vysavačem Fotelo vám to půjde samo a ještě vás to bude i bavit, postará se o uklizený domov a to bez tahání těžkých vysavačů a bez neustálého přepojování napájecího kabelu z jedné zásuvky do druhé. Máte ho vždy po ruce, stačí ho jen uchopit za ergonomicky tvarovanou rukojeť a můžete vysávat. Je ideální na parkety, tvrdé podlahy a koberce s nízkým vlasem díky rotačnímu turbokartáči s přímým pohonem a flexibilním kloubem. Je šetrný k podlahám a eliminuje riziko poškrábání.


Svým výkonem vás nezklame

Tyčový vysavač Fortelo se může pyšnit velmi výkonným motorem (150 W) v kategorii akumulátorových vysavačů. Disponuje 2 úrovněmi sacího výkonu: SILENT mode a maximální sací výkon. Vysavač má účinný cyklonový filtrační systém. Objem prachové nádoby je 1 l.

Volnost pohybu a jednoduchost ovládání

Při práci nejste limitování žádnou délkou napájecího kabelu, protože tyčový vysavač je poháněn výkonným Li-Ion akumulátorem 40 V, který lze snadno vyjmout a vyměnit. Jedná se o akumulátor, který se nabíjí po dobu 5 hodin a zajistí vám extra dlouhý provoz, a to až 90 minutvysávání. Provoz a nabíjení vám zobrazuje světelná signalizace. Dobíjecí základna slouží nejen k jednoduchému nabíjení, ale i k praktickému uskladnění tyčového vysavače. Pro lepší viditelnost vysávacích ploch slouží dostupné světelné LED diody.



Příslušenství:

Rotační turbokartáč s přímým pohonem a flexibilním kloubem je určen speciálně pro vysáváníkoberců s nízkým vlasem, parket a tvrdých podlah (linolea, dlažby či plovoucích podlahy). Jeho kartáček je šetrný a při vysávání eliminuje riziko poškrábání podlahy.
Dobíjecí základna jednoduché nabíjení a praktické uskladnění

Další vlastnosti

Snadno vyměnitelný Li-Ion akumulátor 40 V
Extrémně dlouhá doba provozu až 90 minut
Doba nabíjení 5 hod
Světelná signalizace provozu a nabíjení s indikací vybitého akumulátoru
Vysoká účinnost vysávání
Praktické LED diody pro osvětlení vysávané plochy 
Ergonomicky tvarovaná rukojeť
Textilní omyvatelný filtr
Cyklonový systém vysávání (bez nutnosti výměny sáčku)
Jednoduché ovládání a snadná údržba
Moderní a elegantní design 
Deklarovaná hladina akustického výkonu 78 dB(A) re 1pW



5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.