Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

ETA Lori 2777 90050

Nadčasová, extra tenká kuchyňská váha v modrém provedení váží do 5 kg s přesností 1 g, má přehledný LCD displej, funkci TARE a automatické vypínání.

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží


ETA Lori je přesná kuchyňská váha, která váží do 5 kg, má funkci TARE pro postupné dovažování a zvládne také měření objemu vody a mléka. 


Na první pohled zaujme svým čistým a extra tenkým designem v modrém provedení. Vážicí plocha je plastová a jedná se o dobře zvolený povrch, který se velice snadno udržuje čistý a je také odolný. 

Hodnoty se zobrazují na přehledném LCD displeji a vážení je možné nejen v gramech, ale také v librách, uncích, tekutých uncích a mililitrech v případě měření objemu vody či mléka. 

Vypnutí je automatické po 2 minutách, což výrazně šetří baterii, která je součástí balení. Indikátory upozorní na přetížení, ale včas i na slabou baterii. 

Mezi další praktické prvky patří vysouvatelné poutko pro zavěšení váhy, protiskluzové nožičky i snadná a hygienická údržba plastové vážící plochy. A vážit můžete hned, jak ji vybalíte, protože baterie jsou již součástí balení.


Vlastnosti

Maximální nosnost: do 5 kg.
Rozlišení: 1 g.
Extra tenký design.
Povrch: odolný plast, velmi snadno udržovatelný.
LCD displej.
Protiskluzové nožičky.
Jednotky měření: g/ml/lb.
Možnost odečtení hmotnosti nádoby nebo postupné dovažování funkcí TARA.
Indikátor přetížení a indikátor slabé baterie.
Váha se po 2 min nečinnosti sama vypne.
Vysouvatelné poutko pro zavěšení.
Napájení váhy:1×3V CR2032 součástí balení jsou 2ks.
Rozměry: 22×17×1 cm.

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.