Váš nákupní košík je prázdný.

DOPRAVA ZDARMA
Novinka

WHIRLPOOL TDLR 55112

Vrchem pleněná pračka Whirlpool TDLR55112 v klasickém bílém provedení ve vysoce efektivní třídě A++ s technologií 6.smysl.

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Upřesňující parametry

Výrobce: Whirlpool
Energetická třída: A++
Náplň praní: 5.5 kg
Maximální otáčky: 1 100 ot/min.
Spotřeba vody (cyklus): 36.5 l
Spotřeba energie (cyklus): 0.727 kWh
Odložený start: Ano
Rychloprogram: Ano
Parní praní: Ne
Displej: Ano
Dětská pojistka: Ano
Ochrana proti přetečení: Ano
Šířka: 400 mm
Hloubka: 600 mm
Výška: 900 mm
Barevný odstín: Bílá
Hlučnost odstřeďování: 74 dB
Typ plnění: Horní

Popis zboží

Vrchem pleněná pračka Whirlpool TDLR55112 v klasickém bílém provedení. Jednou z velkých předností tohoto modelu je jeho vysoká energetická účinnost. Řadí se totiž po bok spotřebičů vysoce efektivní třídy A++ a jeho typická celoroční spotřeba činí pouhých 160 kWh a 8 000 litrů vody (typických 220 cyklů). Tím je zajištěna dlouhodobá úspora vašich financí i životního prostředí.

Technologie 6. smysl

Součástí výbavy je také špičková technologie 6. smysl. Ta totiž díky sestavě senzorů rozpozná množství prádla v bubnu i jeho zašpinění. Tomu dokáže inteligentně přizpůsobovat spotřebu, díky čemuž ušetří až 50 % energií při 100% kvalitě praní.

Komfortní výbava

Potěší také kompaktní rozměry (90 × 40 × 60 cm), které v kombinaci s kapacitou na 5,5 kg špinavého prádlaukazují, že se pračka dokonale hodí do menších panelákových koupelen. Mezi nadstandardní výbavu pak řadíme například rychlý program. Celkově je k dispozici 9 různých programů a ovládání probíhá kombinací otočného voliče a tlačítek, takže je maximálně intuitivní.

Otáčky lze u tohoto modelu regulovat až do maxima 1 100 za minutu, což zajišťuje dostatečně kvalitní ždímání. Radost udělá také zobrazování zbytkového času praní či bezpečnostní funkce sledování tvorby pěny a systém vyrovnaní nestability.

Energetická třída A++
Kapacita praní 5,5 kg
Nastavení otáček 0-1100 ot/min
Technologie 6. smysl - díky sestavě senzorů rozpozná množství prádla v bubnu i jeho zašpinění. Tomu dokáže inteligentně přizpůsobovat spotřebu, díky čemuž ušetří až 50 % energií při 100% kvalitě praní.
LED displej
Odložený start
Rozměry (vxšxh) 90 x 40 x 60 cm

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.