Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

ETA Lenny 2166 90000

Opékač topinek ETA Lenny 2166 90000 v černo-nerezovém provedení na dvě topinky. Příkon: 800W

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží

 Opékač topinek ETA Lenny 2166 90000 v černo-nerezovém provedení je určen pro všechny, kteří mají rádi křupavé topinky. S tímto praktickým spotřebičem vykouzlíte během chvilky dokonalou snídani nebo rychlou svačinu. Jednou ochutnáte a už neodoláte. Elegantní opékač topinek ETA Lenny, který opeče krajíc chleba nasucho, si určitě najde pevné místo na vaší kuchyňské lince. 

Skvělý způsob, jak začít den

Opékač topinek ETA Lenny o příkonu 800 W vám připraví najednou dva kusy topinek. Pomocí 7 stupňů míry propečení si připravíte přesně takovou topinku, jakou máte rádi. Pečivo se rovnoměrně opéká z obou stran. Vybaven je také praktickou funkcí rozmrazování, kterou využijete pro přípravu zmraženého chleba. Určitě oceníte také možnost opětovného ohřevu již opečené topinky. V tomto případě je potřeba využít speciálního nástavce pro rozpékání, který je součástí balení. 

Nastavený program můžete kdykoliv přerušit nebo ukončit zmáčknutím tlačítka stop. Se světelnou signalizací bude manipulace s opékačem přehlednější. Spotřebič se vyznačuje jednoduchou údržbou. Zásuvka na drobky je z boční strany zcela vyjímatelná, díky tomu uvnitř nebudou zůstávat zbytky pečiva. Žádná další údržba není potřeba. V zadní části přístroje se nachází prostor pro navinutí napájecího kabelu. 

 

Specifikace

Topinkovač

* Pro přípravu 2 kusů topinek
* Možnost volby času ohřevu (míry propečení chleba) - 7 stupňů
* Rovnoměrné opékání chleba z obou stran
* Funkce rozmrazování - umožňuje přípravu zmraženého chleba
* Funkce opětovného ohřevu - snadný ohřev již připravené topinky
* Tlačítko STOP pro okamžité ukončení
* Nástavec na rozpékání pečiva
* Elegantní světelná signalizace provozu
* Zcela vyjímatelná zásuvka na drobky pro jednoduchou údržbu
* Prostor pro navinutí napájecího kabelu
* Příkon 800 W

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.