Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

Aroma difuzér ETA Sento 2634 90000

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží

Osvětlení: ANO Napájení difuzéru: síťové Doporučená velikost místnosti (m2): 20 Objem zásobníku na vodu (l): 0.1 Máte pocit, že vzduch ve vašem pokoji či bytě není zrovna ideální? Aroma difuzér Sento kombinující účinky zvlhčování vzduchu a aromaterapii pomocí ultrazvukové technologie rozprašování si zamilujete. Proměňte nepříjemný vzduch v ladné pohlazení Tento tichý drobný pomocník pomáhá nejen s uvolněním ucpaných dýchacích cest, ale také příjemně provoní celou místnost vonnou párou, jež přispívá právě ke zvlhčení suchého a dráždivého vzduchu. Pro ještě větší efektivitu jej doporučujeme kombinovat s přírodními esenciálními oleji. ETA Sento vydrží být až 8 hodin v nepřetržitém provozu, který je doprovázen barevným osvětlením pro zpříjemnění relaxace. Díky skleněnému provedení v kombinaci s bambusovým dřevem navíc poslouží i jako luxusní, ale vkusný doplněk do každého interiéru. Difuzér je určený do místnosti o rozloze až 20 metrů čtverečních. Aroma difuzér disponuje zásobníkem o objemu 100 ml a funkcí automatického vypnutí po jeho vyčerpání. Aroma difuzér * Ultrazvuková technologie rozprašování * Kombinace účinků zvlhčování vzduchu a aromaterapie * Vhodný pro použití v kombinaci s přírodními esenciálními oleji * Vonná pára přispívá ke zvlhčení vzduchu a příjemně provoní místnost * Pomáhá s uvolněním ucpaných dýchacích cest * Měnící se barevné osvětlení pro příjemnou relaxační atmosféru ve vaší místnosti * Objem zásobníku 100 ml * Až 8 hodin nepřetržitého provozu * Určeno pro místnosti do 20 m2 * Automatické vypnutí po vyčerpání zásobníku * Velmi tichý provoz * Jednoduché ovládání a snadná údržba * Napájení přes adaptér 100-240 V (AC) / 24 V (DC); příkon 12 W Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 0.740 Výška (cm): 14.50 Šířka (cm): 14.50 Hloubka (cm): 14.50 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 1.040 Výška (cm): 27.50 Šířka (cm): 19.50 Hloubka (cm): 19.50 EAN: 8590393292844 Záruční doba: 24 měsíců Aroma difuzér ve skleněném provedení v kombinaci s bambusovým dřevem. Ultrazvuková technologie rozprašování, výdrž až 8 hodin a barevné podsvícení.

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.