Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

Vysavač akumulátorový ETA Verto II 142390000

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží

Zdroj energie: aku (Ni-Mh) Vysávání: suché Doba provozu (min): 15 Držák na stěnu: ANO Provedení výrobku: bílá barva, zlatá barva Bezsáčkový ruční vysavač ETA Verto II je šikovný pomocník s moderním a elegantním designem. Díky bezkabelovému provozu na akumulátor (9,6 V NiMH) jej využijete jak doma, tak i na chalupě či při úklidu auta. Doba nabíjení akumulátoru je 5 hodin, výdrž akumulátoru je pak cca 15 minut. Světelná signalizace vás bude informovat o stavu nabíjení a nabití. Ergonomicky tvarovaná rukojeť a nízká hmotnost zajistí, že práce s ním bude pohodlná. Prachová nádoba pojme 400 ml nečistot. Což je ideální pro drobnější úklid, například drobky po dětech. O účinnou filtraci se postará kvalitní HEPA filtr. Nemusíte se obávat přílišné hlučnosti, ruční vysavač ETA Verto II má tichý chod – deklarovaná hladina akustického výkonu je příjemných 80 dB(A). V příslušenství naleznete štěrbinovou hubici, která si poradí s úklidem v užších nebo těžko přístupných místech. Kartáček s jemnými štětinkami vám zase pomůže na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin. Nástěnná dobíjecí stanice zajistí opětovné nabití akumulátoru a zároveň tak prakticky vysavač ETA Verto II uskladníte. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky na motor. Prodlouženou záruku si registrujte ZDE . Bezsáčkový ruční vysavač * Bezkabelový provoz na akumulátor 9,6 V NiMH * Moderní a elegantní design * Dobíjení přes síťový adaptér * Doba nabíjení cca 5 hod. * Příkon adaptéru 6 W * Transparentní nádoba na prach s objemem 400 ml prachu * Výdrž akumulátoru až 15 minut * Kvalitní HEPA filtr * Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlné používání * Světelná signalizace nabíjení s indikací plného nabití akumulátoru * Malé rozměry umožňují snadné skladování * Velmi lehký pro pohodlnou manipulaci * Jednoduché a komfortní ovládání * Prodloužená záruka 3 roky na motor Příslušenství součástí balení: * Štěrbinová hubice - je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.) * Kartáček s jemnými štětinkami pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech). * Síťový adaptér 100-240 V (AC) / 12 V (DC) pro dobíjení vysavače * Nástěnná dobíjecí základna pro nabíjení a praktické uskladnění vysavače Dokoupitelné příslušenství: * HEPA filtr ETA342300030 * Hubice štěrbinová s kartáčem ETA342300090 Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 1.160 Výška (cm): 41.00 Šířka (cm): 13.00 Hloubka (cm): 14.00 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 1.560 Výška (cm): 16.00 Šířka (cm): 42.00 Hloubka (cm): 15.00 EAN: 8590393259199 Záruční doba: 24 měsíců Bezsáčkový ruční vysavač s bezkabelovým provozem na akumulátor 9,6 V NiMH, s kvalitním HEPA filtrem a dobou provozu až 15 minut.

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.