Váš nákupní košík je prázdný.

Ochrana osobních údajů

Provozovatel této internetové prodejny www.mnoho-elektro.cz, společnost MADOIN s.r.o. - MNOHO elektro. se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně chráněna a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi, jak určuje zákon. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. na ochranu osobních dat.

V případě registrace nám dáváte souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit.

Vaše soukromí je pro nás důležité

Soubory cookies jsou velmi malé textové soubory, které se ukládají do vašeho zařízení při navštěvování webových stránek. Soubory Cookies používáme pro různé účely a pro vylepšení vašeho online zážitku na webové stránce (například pro zapamatování přihlašovacích údajů k vašemu účtu).

Při procházení našich webových stránek můžete změnit své předvolby a odmítnout určité typy cookies, které se mají ukládat do vašeho počítače. Můžete také odstranit všechny soubory cookie, které jsou již uloženy ve vašem počítači, ale mějte na paměti, že odstranění souborů cookie vám může zabránit v používání částí našeho webu.

Otevřít panel a upravit předvolby Cookiies

Náše web využívá následující souboty cookies

Cookie Typ Provider
_lb Technické MADOIN s.r.o.
ASP.NET_SessionId Technické MADOIN s.r.o.
Ref Technické MADOIN s.r.o.
clientIdent Technické MADOIN s.r.o.
ct Technické MADOIN s.r.o.
ctid Technické MADOIN s.r.o.
localStorageTest Technické MADOIN s.r.o.
cookiebar-third-barty Technické MADOIN s.r.o.
cookiebar-tracking Technické MADOIN s.r.o.
cookiebar Technické MADOIN s.r.o.
přihlašovací
(např. Zs8OgEsY9%2fCESj7VGzTxAA%3d%3d)
Technické MADOIN s.r.o.
__utma Marketing, sledování návštěvnosti Google Analytics
__utmb Marketing, sledování návštěvnosti Google Analytics
__utmc Marketing, sledování návštěvnosti Google Analytics
__utmt Marketing, sledování návštěvnosti Google Analytics
__utmv Marketing, sledování návštěvnosti Google Analytics
__utmz Marketing, sledování návštěvnosti Google Analytics
_gac_UA-* Marketing, sledování návštěvnosti Google Analytics
sid Soubory třetích stran Seznam.cz, a.s.

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Showroom

Téměř 2 000m2 výstavní plochy. Jedinečné výstavní prostory, kde si můžete vše vyzkoušet.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.