Váš nákupní košík je prázdný.

DOPRAVA ZDARMA
Novinka

Tefal EY 201815

horkovzdušná fritéza • objem 4,2 l (6 porcí) • režim smažení, pečení masa, grilování, pečení pečiva • regulace teploty 80 až 200 °C • příslušenství lze mýt v myčce • časovač 60 min • patentovaný systém koše • kompaktní design

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží

 Na lahodné smažené hranolky, kuřecí nugetky nebo koblížky již nemusíte chodit do fast foodových řetězců nebo do obchodu. Vytvoříte si je jednoduše i ve své domácnosti, a navíc budou čerstvé a zdravější. Přípravu s minimem tuku, který se navíc tolik nepřepaluje, vám zajistí fritéza Tefal EY201815. Přístroj s objemem 4,2 litru zvládne najednou přichystat až osm porcí jídel, aby bylo dost i na přidání pro celou rodinu. Regulujte si teplotu plynule v rozmezí od 80 do 200 °C, aby si pokrmy vytvořily křupavou kůrčičku a chutnaly vám ještě více.

Multifunkční využití

Fritéza nabízí multifunkční využití. Vyberte si jeden z přednastavených režimů podle toho, zda chcete smažit, péct maso, grilovat nebo připravovat slané či sladké pečivo. K ještě pohodlnějšímu používání využijte časovač s funkcí automatického vypnutí; po dosažení zvoleného času (max. 60 min) se zařízení samo vypne, aby nedošlo k přepečení a vysušení jídel a ušetřila se spotřebovaná energie. Po skončení používání lze vyjímatelné příslušenství vložit do myčky.

 

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.