Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

LEGO Hamburgerový truck 60404

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží

Stavebnice LEGO City Hamburgerový truck PN 60404 Počet kostek 194 Věk 5 + Stavebnice pojízdného občerstvení LEGO City pro děti od 5 let Truck s hamburgery se 2 minifigurkami, včetně zákazníka s kochleárním implantátem Zvedněte dvířka, odhalte ceduli s hamburgerem grilovaným na ohni a servírujte jídlo zákazníkům Ukládejte si postup a přibližujte a otáčejte model ve 3D pomocí aplikace LEGO Builder Zkombinujte sadu s dalšími modely LEGO City (prodávají se samostatně) pro více herních možností V LEGO City děti mohou popustit uzdu fantazii Model se skládá ze 194 dílků a měří přes 12 cm na délku a 7 cm na šířku

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.