Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

LEGO Box s kostkami 10913

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží

Stavebnice LEGO Duplo Box s kostkami PN 10913 Doporučený věk 11+ Počet kostek 65 Tato všestranná sada otevírá svět tvořivého hraní, které rozvíjí důležité dovednosti Součástí je 65 barevných kostek a dílků známých věcí, které stimulují mysl malých dětí Spojujte kostky a dílky a užívejte si nekonečné herní možnosti Ideální začátečnická LEGO stavebnice pro děti od 18 měsíců Spojte s dalšími stavebnicemi DUPLO pro ještě více kreativní zábavy Tuto stavebnici pohání dětská představivost – žádné baterie nejsou zapotřebí Stavebnice LEGO DUPLO zažehnou jiskru dětské fantazie a inspirují k otevřenému hraní

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.