Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

YENKEE YPB 2010 Compact Power bank 20000

Kompaktní powerbanka s kapacitou 20 000 mAh a duálním USB výstupem s maximálním nabíjecím proudem 2.1A vhodná pro nabíjení chytrých zařízení. Vícenásobná ochrana. Duální USB výstup. Malé rozměry a velká kapacita.

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Popis zboží

Užijte si kompaktní rozměry a přesto spoustu energie. Powerbanka Yenkee YPB 2010 compact 20000mAh je vybavena malým tělem a zároveň velkou kapacitou. To z ní dělá ideálního společníka na vaše cesty.

  • Vícenásobná ochrana
  • Duální USB výstup
  • Malé rozměry a velká kapacita

Rychlé nabíjení dvou zařízení současně je umožněno duálním USB výstupem o výkonu až 2.1A. Kapacita baterie 20 000 mAh umožní nabít vaše chytré zařízení několikrát do 100%. Díky decentní LED signalizaci kapacity baterie máte neustálou kontrolu nad vaší power bankou.

Šestinásobná ochrana a inteligentní správa nabíjení zajistí vaše zařízení v bezpečí. Powerbanka disponuje ochranou proti přepětí, zkratu, přebití, nadměrnému vybití, přetížení a přehřátí. Mnohonásobná ochrana umožňuje používat powerbanku i na palubě letadla.

Klíčové vlastnosti

Typ baterie Li-ion polymerová. Kapacita 20 000 mAh. Vstup DC 5 V/2 A max. – Micro USB. Výstup DC 5 V/1 A + DC 5 V/2,1 A – USB. Rozměry 132,1 x 70,6 x 26 mm. Hmotnost 343 g. Nabíjecí micro USB kabel součástí příslušenství.

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.